Turneu de baseball, la Oltenița

Turneu-Baseball-300x225La sfîrşitul săptămânii, în perioada 20-22 Februarie 2015, în localitatea Olteniţa, judeţul Călăraşi se va desfaşura Turneul I Final al Campionatului Naţional de baseball Under 11 Sală.

La acest turneu vor fi prezente un număr de şase echipe şi anume :

CSS Călăraşi

CSS Tg. Neamţ

CSS-LPS Roman

CSS Botoşani

CS Atletico Alexandria

CS Viitorul Curcani

Echipele CS Biruinţa Gherăeşti, CS Palestra Bucureşti, CS Baseball-Softball Mureş nu pot participa din cauza lipsei fondurilor şi probabil vor participa la cel de-al doilea turneu.

Acest turneu este organizat pentru prima dată în oraşul Olteniţa datorită înfiinţării în localitatea Curcani a unei secţii noi de baseball în cadrul clubului CS Viitorul Curcani, iar în localitatea Curcani nu există sală de sport. Acest lucru a fost posibil cu deosebita participare a domnului primar al localităţii Curcani, Aurel Gazu și a profesorului de educaţie fizică şi sport Iulia Gorneanu care se ocupă de pregătirea echipei. Jocurile se vor desfăşura în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Olteniţa- Mircea Eliade- sâmbătă între orele 10-13 şi 15-17 şi duminică între orele 9-13.

La ceremonia de deschidere vor fi prezenţi deputatul Aurel Nicolae, Aurel Gazu, primarul localităţii Curcani, Gheorghe Mavrodin, directorul Şcolii Gimnaziale Curcani, Alexandru Botea,  Şcoala Gimnaziala Şoldanu. Pe toată perioada desfăşurării jocurilor se vor afla în sală elevi ai şcolilor din localităţile limitrofe însoţiţi de profesorii de educaţie fizică şi sport din şcolile lor de provenienţă.

Sperăm că acest turneu va avea un impact deosebit în această regiune mai ales că din primăvara acestui an domnul profesor Botea Alexandru doreşte să înfiinţeze o secţie de baseball şi în localitatea Şoldanu, iar lista ramâne deschisă.

Echipa de baseball a CSS Călăraşi merge la acest turneu pentru a-şi apăra titlul de campioni naţionali obţinut la sfîrşitul lunii Noiembrie anul trecut.sursa-http://obiectiv-online.ro/?p=25490

 

Error