RADIO TV OLTENITA
Social

Peste 400 pachete de țigări au fost găsite de polițiști în capitonajul unei mașini

 

 

Polițiștii de investigare a criminalității economice, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat un bărbat, care conducea un autovehicul, în interiorul căruia erau ascunse mai multe pachete de țigări.

La controlul efectuat asupra mașinii polițiștii au găsit pachete de țigări ascunse în capitonajul ușilor.

În urma inventarieri, a rezultat cantitatea de 401 pachete de țigări, în valoare de peste 6.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990 pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modalității de procurare a țigaretelor.

 

 

Reținuți de polițiști  pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

 

Trei tineri din Roseți au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști după ce ar fi agresat fizic două persoane.

În ziua de 18 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Călărași au probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 30 ani, din Roseți, care la data de 11 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic doi bărbați.

Cei trei cercetați de polițiștii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau  alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști.

 

 

 

Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.