Infracţiuni la regimul circulaţiei / inconştienţa, la volan, sancţionată de poliţişti

politia ritiera 3Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Săruleşti, la data de 12 februarie 2015, au depistat pe DJ 303, pe raza comunei Săruleşti, pe A. Mihai, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere.

La data de 12 februarie 2015, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Gurbăneşti, au depistat pe DJ 305, pe raza satului Gurbăneşti, pe S. Marian, de 46 de ani, din comuna Valea Argovei, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autovehicul, având dreptul de a conduce autovehicule anulat.

În ziua de 11 februarie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară, au depistat pe C. Alexandru, de 28 ani, din comuna Glina, judeţul Ilfov, în timp ce conducea în interiorul oraşului Lehliu-Gară, un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea, au depistat la data de 12 februarie 2015, pe Ş. Tudor, de 38 ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce conducea, în localitate, un autoturism inscripţionat „taxi”, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În toate situaţiile au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
Conducerea autovehiculelor de către persoane care nu posedă permis de conducere poate avea consecinţe dintre cele mai regretabile!

Poliţiştii recomandă: Fiţi responsabili !
Nu urcaţi la volan dacă nu aveţi permis de conducere!
50 de sancţiuni aplicate şi cinci permise de conducere reţinute de poliţişti

Poliţişti Biroului Rutier Călăraşi au desfăşurat în perioada 10-11 februarie 2015, acţiuni pentru combaterea neacordării de prioritate a pietonilor şi vehiculelor, precum şi pentru asigurarea unui trafic rutier mai sigur, pe raza municipiului.
Au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei, fiind reţinute patru permise de conducere pentru neacordarea de prioritate pietonilor, iar un permis pentru neacordare de prioritate vehiculelor.
Valoarea totală a sancţiunilor fiind de aproximativ 6000 lei.

Error