PublicitateSocial

Deputatul Florea şochează: „În administraţie rămân proştii şi şpăgarii”!

Florea_DanielDaniel Florea s-a mutat politic în Capitală devenind de puţină vreme preşedinte executiv al filialei PSD Sector 5 Bucureşti însă în puţinele sale vizite la Călăraşi nu ezită să se facă de râs lansând afirmaţii scandaloase în spaţiul public. Bunăoară, joi, 9 aprilie, deputatul PSD din Colegiul 1 Călăraşi a participat la şedinţa Comitetului de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice iar în cuvântul său dorin probabil să pară doct i-a catalogat pe funcţionarii care-şi desfăşoară activitatea în administraţie ca fiinf „proşti şi şpăgari”. Da, aţi citi corect! Iată textul declaraţiei “M-am întâlnit cu Rovana (n. r. Rovana Plumb, ministrul muncii),am discutat şi am văzut primul draft al legii de salarizare. Vă spun că va fi foarte bun iar banii din administraţie nu vor fi puţini. Pentru că va trebui odată şi odată să rupem pisica asta pentru că în administraţie, din cauza salariilor mici, rămân proştii şi şpăgarii. Asta e motivul pentru care avem problemele pe care le avem în administraţie.”.

Afirmaţiile deputatului care a reprezentat şi a slujit cu cinste regimul de tristă amintire Băsescu – PDL, a lăsat mască asistenţa printre cei prezenţi fiind prefectul judeţului, George Iacob, preşedintele Asociaţiei Comunelor, Nicolae Pandea (coleg de partid cu Florea), directori din serviciile publice deconcentrate, DSP, CJP, CAS, DGASPC, AJPIS, IPJ dar şi reprezentaţi ai Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice. Ce-or fi crezând pensionarii, că aşa stau lucrurile dacă ele sunt evidenţiate de ditamai deputatul!?

Sigur, ca parlamentar, ori ca om politic, Florea să debiteze enormităţi câte pofteşte însă jignirile proferate atunci la adresa unei categorii profesionale care munceşte din greu îl descalifică iremediabil. Are el habar că în primării sunt oameni cum ar fi secretarii care ţin pe umeri acele instituţii, ori funcţionari care muncesc pe rupte pentru implementarea proiectelor cu finanţare europeană şi care n-au spus vreodată în spaţiul public că în România, clasa politică din care face parte şi Daniel Florea, a devenit tot mai ineficientă? Şi că o parte tot mai mare dintre ei au devenit clienţii procurorilor de la DNA sau Parchetul General?mai multe aici-http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-news/politica/partide-politice/partidul-social-democrat/14456-deputatul-florea-socheaza-in-administratie-raman-prostii-si-spagarii