Începe recensământul traficului rutier

AUTOMOBILECompania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi va monitoriza toate vehiculele aflate în circulaţie, de la biciclete şi căruţe, la TIR-uri şi tractoare. Acţiunea se desfăşoară timp de câteva zile în fiecare lună, până în toamnă, pe toate drumurile publice.
De săptămâna viitoare până în noiembrie, CNADNR va monitoriza toate vehiculele care circulă pe drumurile publice, inclusiv cele înregistrate în alte ţări. Vor fi amplasate 960 de posturi de recenzare pe drumurile naţionale şi peste 2300 pe cele judeţene şi comunale.
Vor fi numărate biciclete şi motociclete, autoturisme, microbuze, autocamionete şi autospeciale până la 3,5 tone, TIR-uri, autobuze, tractoare, autocamioane cu remorcă şi vehicule cu tracţiune animală.
Recenzarea traficului rutier se efectuează periodic, o dată la cinci ani. Scopul este stabilirea celor mai aglomerate şosele şi a numărului de maşini care circulă pe ele. În final se va vedea cât de solicitată este reţeaua de drumuri în România.MAI MULTE AICI-http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-news/economie/eveniment-aconomic/14446-incepe-recensamantul-traficului-rutier

Error