Căpraru şi Manea, soluţiile PNL pentru Primăria Olteniţei

Manea-Ionelx-1440x564_cINVITAT-CRISTI-CAPRARU_001813_589-300x169Actualul primar al municipiului Olteniţa, Petrică Ţone are de ce să se teamă. Miercuri, liderul PNL, Răducu Filipescu a anunţat soluţiile partidului pentru Primăria Olteniţei la localele de anul viitor. “Vrem să vă prezentăm pe cei doi candidaţi la Primăria Olteniţa. Ei pornesc în tandem. Vom face un sondaj de opinie, ştiţi foarte bine, ori la sfârşitul acestui an, ori în primele zile ale lunii ianuarie, după sărbători vom stabili care este candidatul la primărie şi celălalt bineînţeles că va merge pe poziţia de viceprimar. Manea Ionel care este consilier judeţean şi domnul Căpraru Cristian care este om de afaceri în Olteniţa, sunt cei doi reprezentanţi ai PNL.” a spus miercuri Filipescu.

Ionel Manea a devenit membru PNL în toamna anului trecut când a profitat de prevederile OUG 55 părăsind UNPR, potrivit zvonurilor la sugestia fostului senator, Vasile Nedelcu.

Cristi Căpraru, 52 de ani, este un vechi membru PNL conducând la un moment dat în urmă cu peste 10 ani organizaţia locală, PNL Olteniţa. El ar fi părăsit partidul în urma unei discuţii mai aprinse purtate chiar cu Răducu Filipescu.SURSA-http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-news/politica/partide-politice/partidul-national-liberal/17179-capraru-si-manea-solutiile-pnl-pentru-primaria-oltenitei