PublicitateSocial

SPANTOV-Peşte, confiscat de poliţişti / cel care-l comercializa este cercetat

pesteBULETIN DE PRESĂ

 

Poliţiştii din Spanţov au depistat, în ziua de 28 octombrie 2015, pe raza comunei, pe un bărbat care transporta peşte, fără documente legale, în vederea comercializării.
În căruciorul tras de M. Tudor, de 53 ani, din comuna Mânăstirea, județul Călărași, au fost găsite 24,5 kg de peşte din speciile caras şi fitofag, pentru care bărbatul nu a putut prezenta acte care să ateste provenienţa.
Peştele a fost ridicat în vederea confiscării, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport, comercializare, fără documente legale a peştelui, icrelor şi produselor din peşte.

Olteniţa – biciclist, accidentat uşor

În după-amiaza de 28 octombrie 2015, Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată de P. Claudiu, de 30 ani, din localitate, despre faptul că în cursul dimineţii a fost implicat într-un accident. În timp ce conducea un autoturism pe strada General Manu, la intersecţia cu bulevardul Tineretului, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi a lovit pe biciclistul D. Aurel, de 35 ani, din Olteniţa, care circula pe drumul cu prioritate.
Biciclistul s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
Poliţiştii au demarat cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.


Urmărit, prins de poliţişti şi trimis la penitenciar pentru executarea pedepsei cu închisoarea

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au pus în aplicare, la data de 28 octombrie 2015, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat din comuna Dragalina.
C. Florică, de 49 ani, a fost condamnat de Judecătoria Călăraşi, la data de 08 octombrie 2015, la doi ani şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Bărbatul, urmărit naţional, a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Şoldanu – reţinut de poliţişti pentru furt din locuinţe

Polţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au documentat activitatea infracţională a cinci persoane, care ar fi sustras bunuri din mai multe imobile nelocuite, de pe raza comunei Şoldanu.
Investigaţiile efectuate au condus la identificarea a patru minori, cu vârste între 14 şi 17 ani, care, cu complicitatea unui tânăr de 23 ani, toţi din comuna Şoldanu,
au pătruns în trei case nelocuite, de unde au sustras obiecte elecrocasnice şi unelte metalice.
Faptele au fost comise în perioada iulie – septembrie 2015, în urma percheziţiilor efectuate poliţiştii reuşind recuperarea unei părţi însemnate din bunurile sustrase.
La data de 28 octombrie 2015, faţă de persoana majoră, S. Ion, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.