BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI !

 

 

 

 

politia 317 martie 2016

 

 

 

 

 

Acţiune de verificare a legalităţii efectuării transporturilor rutiere publice

 

Poliţiştii rutieri au desfăşurat, la data de 15 martie 2016, pe drumurile publice din judeţ, o acţiune pentru siguranţa participanţilor la trafic şi pentru reducerea victimizării din accidente rutiere.

În timpul activităţilor desfăşurate în trafic, oamenii legii au urmărit combaterea încălcarii normelor privind circulaţia pe drumurile publice de către conducărorii autovehiculelor destinate transportului de marfă si persoane şi verificarea legalităţii efectuării acestor tipuri de transporturi.

Poliţiştii au verificat 30 de autovehicule, dintre care 12 destinate transporturilor de marfă şi 18 transporturilor de persoane, pentru neregulile constatate fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 35.400 lei, fiind retras un certificat de înmatriculare.

 

 

Mandat, pus în executare de poliţişti

 

La data de 16 martie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi şi Poliţiei Oraşului Fundulea, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, au prins şi încarcerat un bărbat condamnat pentru tentativă la înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

A fost pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis de Curtea de Apel Bucureşti pe numele lui D. Marius, de 45 ani, din oraşul Fundulea, condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare.

 

 

 

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

 

 

Dor Mărunt –  acţiune pentru prevenirea furturilor

 

În dimineaţa de 16 martie 2016, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt şi reprezentanţi ai unei societăţi de distribuţie a energiei electrice au efectuat o acţiune de prevenire şi combatere a furturilor, pe raza comunelor Dor Mărunt şi Lupşanu.

Pe timpul activităţilor desfăşurate, au fost identificate la patru imobile din Dor Mărunt şi la una din Lupşanu instalaţii artizanale, prin care acestea erau racordate la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

În fiecare acz în parte au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării la reţea.

 

 

Călăraşi – accidnet rutier uşor

 

În seara de 16 martie 2016,  I. Valentin, de 40 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe bulevardul Republicii şi, pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de un autovehicul care se deplasa înaintea sa, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136