PublicitateSocial

BULETIN DE PRESĂ-IJP CALARASI 3 IULIE 2015

 
politia 2Autoturism radiat în Germania, depistat în Călăraşi

Poliţiştii Seviciului Rutier Călăraşi, au depistat, în ziua de 02 iulie 2015, pe M. Mihai, de 30 ani, din oraş Eforie, judeţul Constanţa, în timp ce conducea pe strada Sloboziei, din municipiul Călăraşi, un autoturism.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că autoturismul a fost radiat de autorităţile germane din anul 2014.

Autoutilitară, condusă fără permis

În ziua de 02 iulie 2015, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Chirnogi, l-au identificat, pe raza localităţii, pe D. Nicușor, de 37 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere o autoutilitară.

Prins de poliţişti, la volan, cu alcool

Poliţişti din Cuza Vodă au identificat în trafic, pe DJ 306, în data de 02 iulie 2015, un autoturism, condus de M. Ion, de 51 ani, din localitate, care a prezentat o concentraţie alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Călăraşi, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Moped neînregistrat, condus de un bărbat fără permis

În seara de 02 iulie 2015, agenţii Postului de Poliţie Belciugatele au identificat pe T. George, de 30 ani, din comuna Brăneşti, judeţul Ilfov, în timp ce conducea, pe DN 3, un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
În toate situaţiile, poliţiştii au demarat cercetări pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii recomandă: Fiţi responsabili !
Nu urcaţi la volan dacă nu aveţi permis de conducere şi dacă aţi consumat băuturi alcoolice!