La Sala Mare a Primăriei Oltenița a avut loc vineri 3 iulie 2015,dezbaterea publică cu privire la Planul Urbanistic Zonal (PUZ) „Zona Centrală a municipiului Oltenița”.

PUZ OLTENITA-3 IULIE 2015_000913.035La Sala Mare a Primăriei Oltenița a avut loc vineri 3 iulie 2015,dezbaterea publică cu privire la Planul Urbanistic Zonal (PUZ) „Zona Centrală a municipiului Oltenița”.
PUZ Zona Centrala a Municipiului Oltenița va reglementa din punct de vedere urbanistic zona cuprinsă între bd. Mărășești la nord, str. Mihai Bravu la est, str. Mihai Eminescu la sud și str. Pescarilor la vest, în suprafață de circa 52ha.PUZ OLTENITA-3 IULIE 2015_002024.103
Acesta se află în etapa de avizare. Partea desenată (planșele), în varianta aflată încă în lucru,se află atașate aici, sau pot fi descărcate în format, alături de partea scrisă (Memoriul și Regulamentul Local de Urbanism – RLU) pdf de la următorul link: http://we.tl/l7wCfXbZJv.Echipa RADIO TV OLTENITA a fost prezenta la discutiile celor participanti-realizand materialul video pe care il prezentam mai jos !