RADIO TV OLTENITA
Social

BULETIN DE PRESĂ

 

politia arestari

Mânăstirea – bănuiţi de furt din societate comercială, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

Investigaţiile efectuate de poliţiştii din Mânăstriea au condus la identificarea, la scurt timp de la sesizarea unui furt dintr-o societate comercială, a persoanelor bănuite de comiterea faptei. Doi bărbaţi au fost reţinuţi, prejudiciul fiind recuperat.

În cursul lunii februarie 2016, C. Dumitru, de 52 ani, şi și C. Adrian, de 19 ani, ambii din comuna Mînăstirea, ar fi sustras o motosapă şi folie de plastic din incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii, producând un prejudiciu de 3.000 lei.
Poliţiştii au recuperat unealta agricolă şi au dispus, la data de 02 martie 2016, măsura reţinerii faţă de cei doi bărbaţi bănuiţi.
Aceştia au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călărași.

Conducerea autovehiculelor, sub influenţa alcoolului, sancţionată de poliţişti

În seara de 02 martie 2016, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Bucureşti, din municipiul Călăraşi, pe U. Ion, de 52 ani, din Călăraşi, în timp ce conducea un autovehicul, deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările fiind demarate în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.