PublicitateSocial

Un bărbat în vârstă de 57 de ani s-a înecat în canalul siderurgic

 

inecat-600x437Un echipaj de căutare–salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit cu un camion de intervenţie şi o barcă pneumatică pentru extragerea din canal a trupului neînsufleţit

Victima se afla la aproximativ 10 metri de mal, plutind la suprafaţa apei
În data de 09.07.2015, ora 12.30, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în apropierea Drumului Naţional 3, pe canalul siderurgic, pentru extragerea din apa canalului a unei persoane de sex masculin din Călăraşi, Dumitru R., în vârstă de 57 de ani, care s-a înecat în timp ce se afla la scăldat apropiaţi de-ai săi.
La sosirea echipajului de căutare-salvare, bărbatul plutea la suprafaţa apei, la aproximativ 10 metri de mal, acesta fiind poziţionat cu faţa în jos.
Pompierii militari au intervenit în acest caz cu un autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică.
Victima a fost extrasă din apa canalului de către pompierii militari în aproximativ 15 minute, aceasta prezentând rigiditate cadaverică.
Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările acestui eveniment nefericit, în urma căruia un bărbat de 57 de ani şi-a pierdut viaţa..