PublicitateSocial

Fără permis şi sub influenţa alcoolului, la volan, implicat într-o tamponare in OLTENITA

 

tamponareÎn noaptea de 09/10 iulie 2015, ora 02.00, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că, la intersecţia bulevardului Republicii cu bulevardul Tineretului, din municipiul Olteniţa, s-a produs o coliziune între două autoturisme, în urma căreia au rezultat doar pagube materiale.
Din verificările efectuate s-a constatat că A. Tudor, de 36 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, a condus un autoturism şi, în sensul giratoriu, nu a acordat prioritate de trecere altei maşini, conduse de H. Cătălin, de 27 ani, din municipiul Olteniţa, cu care a intrat în impact.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negativ în cazul lui H. Cătălin şi pozitiv (0,70 mg./l alcool pur în aerul expirat) pentru A. Tudor, care nu posedă nici permis de conducere.
Poliţiştii au demarat cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Prinşi în flagrant, la furat de baloţi

În noaptea de 09/10 iulie 2015, poliţişti de ordine pubică din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au prins în flagrant trei persoane, care ar fi sustras baloţi de nutreţ de pe terenul unei societăţi comerciale, parcelă aflată în proximitatea DN 21.
Poliţiştii i-au identificat pe O. Valentin, de 34 ani, G. Florian, de 16 ani, şi pe C. Nicolae, de 15 ani, toţi din Călăraşi, în timp ce încărcau într-o utilitară nutreţul sustras.

Bunurile au fost recuperate şi restituite socităţii păgubite, urmând să fie stabilită valoarea prejudiciului.
Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul infracţiunii de furt calificat.

Cu permisul reţinut, implicat în accident rutier

În seara de 09 iulie 2015, poliţiştii rutieri au efectuat semnal de oprire unui autovehicul condus de M. Nicolae, de 25 ani, din Călăraşi, care şi-a continuat deplasarea, iar la intersecţia străzilor Bucureşti cu Alexandru Sahia, din municipiul Călăraşi, a lovit o bordură.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă (fractură piramidă nazală) a unei tinere de 21 ani, din Călăraşi, pasageră în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii au constatat că acestuia îi era suspendat dreptul de a conduce autovehicule, având permisul reţinut din cursul anului 2014, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar penal.