RADIO TV OLTENITA
Stiri

ULMENI-Intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de sortare a deşeurilor !

Intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de sortare a deşeurilor din localitatea Ulmeni
Pompierii militari din cadrul I.S.U. Călăraşi şi ISU B-IF acţionează cu 11 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, în sprijinul intervenţiei fiind angrenate de asemenea escavatoare şi alte utilaje aparţinând firmei care deţine staţia de sortare
În data de 02.08.2021, ora 17.35, echipaje specializate de stingere din cadrul Insnpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Ulmeni, pentru stingerea unui incendiu de deşeuri, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 4000 de metri pătraţi, un teren proprietate privată aparținând unei societăţi comerciale, care are ca domeniu de activitate – sortarea deşeurilor .
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi cu fum dens, existând risc de extindere a arderii la celelalte grămezi de deşeuri.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul subunităţilor I.S.U. Călăraşi, iar alte trei autospeciale au fost chemate în sprijin de la I.S.U. Bucureşti Ilfov.
La acest moment incendiul a fost localizat şi nu mai are flacără, însă se insistă cu toate forţele şi mijloacele prezente la locul evenimentului pentru lichidarea toatlă, fiind posibil ca în cursul acestei după amieze să se finalizeze intervenţia.