Suspect de săvârşirea, pe raza localităţilor Perişoru şi Jegălia, a mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale, prins de poliţişti din OLTENITA

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Olteniţa l-au prins, în ziua de 29 septembrie a.c., pe raza municipiului Bucureşti, pe E. Gheorghiţă, de 24 ani, din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, suspect de comiterea mai multor furturi din magazie şi tâlhărie.

Cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Călăraşi au condus la documentarea activităţii infracţionale a bărbatului, care este suspectat că, în perioada august – septembrie a.c., a pătruns, pe timpul nopţii, în şase societăţi comerciale de pe raza comunelor Perişoru şi Jegălia, din judeţul Călăraşi, de unde a sustras bani, ţigări şi bunuri alimentare şi nealimentare.

În una dintre situaţii, pentru a-şi asigura scăparea, suspectul l-a agresat pe fratele proprietarului magazinului, care l-a surprins la furat.

E. Gheorghiţă a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie, şi l-au prezentat Judecătoriei Călăraşi,  care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe 29 zile.

          Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Condamnat pentru furt calificat, transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei cu închisoarea

 

Agenţii Postului de poliţie Spanţov au pus în aplicare, în ziua de 27 septembrie a.c., ora 1110, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de  instanţa de judecată pe numele lui I. Viorel, de 24 ani, din comuna Spanţov.

Bărbatul a fost condamnat de 4 ani închisoare pentru infracţiuni rutiere şi de furt calificat, fiind depus de poliţişti în Penitenciarul Slobozia, pentru executarea pedepsei.

·                        

 

Error