Siguranţa rutieră, în atenţia poliţiştilor din Olteniţa

politia rutiera 2Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa, au efectuat o acţiune pe raza municipiului, în ziua de 11 februarie 2015, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi sigur.
Au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, din care 15 sancţiuni la regimul circulaţiei, o sancţiune pentru lipsa asigurării de răspundere civilă şi o sancţiune pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de 5900 lei.

De asemenea, a fost depistat D. Sorin din comuna Chiselet, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere, pe DN 31.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Astfel de acţiuni, derulate de poliţişti, vor avea un caracter de continuitate, fiind menite să contribuie la creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi la reducerea riscului de victimizare din accidente de circulaţie, pe raza municipiului Olteniţa.

Error