RADIO TV OLTENITA
Social

SEDINTA CONSILIERI-10 MAI 2013-din nou situatia cainilor maidanezi-pe agenda de lucru a sedintei !!

AZI A AVUT LOC LA PRIMARIA DIN OLTENITA O NOUA SEDINTA A CONSILIULUI LOCAL IN CARE S-AU DISCUTAT CATEVA DIN PROBLEMELE ACTUALE ALE MUNICIPALITATII-PRINTRE ELE SI NOUA SITUATIE APARUTA IN LEGATURA CU CAINII MAIDANEZI ! PENTRU AMANUNTE VA INVITAM SA VIZIONATI SECVENTELE FILMATE CHIAR IN TIMPUL DISCUTIILOR !

2 comentarii la „SEDINTA CONSILIERI-10 MAI 2013-din nou situatia cainilor maidanezi-pe agenda de lucru a sedintei !!

  • Eu unul m-am hotarat. Cu toata iubirea mea fata de animale, nu mai rezist. Din 1994, de pe la 13 ani, de cand mi-au luat ai mei o bicicleta mai decenta, tin minte ca speram sa se rezolve odata problema maidanezilor… De 20 de ani problema e din ce in ce mai grava, indiferent de promisiunile autoritatilor. Vina nu e doar a lor, evident, ci si a abrutizatilor fara minte care nu-si sterilizeaza javrele, apoi cand se puiesc se mira, baga puii intr-un sac si le dau drumul prin cine stie ce locuri. E 2013, iar in oras multi caini au dat “decret” cum ca e INTERZIS sa pedalezi, e INTERZIS sa faci jogging prea dimineata sau la vreo ora mai tarzie, e INTERZIS sa te nimeresti pe vreo alee necunoscuta seara, cand cauti scara vreunui prieten.

    Asa ca eu unul nu astept rezolvarea de la sine sau de la autoritati, caci nu se va intampla absolut NICIODATA. Vom avea maidanezi si peste un secol pe strazi, caci sunt indirect profitabili (trebuie sa existe pe strazi, cum trebuie sa existe constant si gropile in asfalt). Cand merg pe bicicleta (caci maidanezii cretini sunt manati de instinct sa atace disperat orice pare mai fragil si se deplaseaza cam intre 15km/h si 25km/h) port cu mine: spray iritant, aparat cu ultrasunete (care-i cam slab, eficient doar cand e indreptat fix spre caini) si baston telescopic (pentru cei ce se tin in viteza la roata si incearca sa inhate ceva). Nu va amagiti, daca-s multi nu-i puteti lua cu frumosul, m-am saturat sa le vorbesc frumos, sa-i mituiesc cu mancare, in timp ce in jurul tau latra 4-5 matahale nervoase ca ai indraznit sa le calci teritoriul. Tin sa cred totusi ca mi se cuvine si mie o particica mica din teritoriul ala, caci totusi e un ORAS in care locuiesc oameni.
    Locuiesc in Giurgiu (am pus un link relevant pe numele meu). In Bucuresti cred ca as fi ajuns la disperare, e cumplit acolo. Simtul civic al cetatenilor e mort si ingropat de mult, altfel nu-mi explic cum milioane de oameni rabda noapte de noapte latraturi si urlete, neputandu-se odihni si fi eficitenti in ceea ce fac in timpul zilei) Iar cei destepti din primarii care au acces la bugete normal, fac profit… 7E foarte simplu, prin urmare fiecare trebuie sa se inarmeze si sa treaca la actiune pe cont propriu, ca sa-si salveze propria piele si sa nu sfarseasca prin spitale ca mine acum 8 ani, chinuindu-se cu antirabice (care, apropo, sunt si scumpe, si dor destul de rau).

  • Consider ca singura solutie este castrarea femelelor sau a masculilor (nu stiu cum e bine),eliberarea lor si in timp vom ajunge sa ne cumparam un caine.Daca s-ar fi preocupat vre-o autoritate in mod serios de acest lucru,nu pentru profit,de acum 20 de ani,altfel ar fi stat lucrurile.Cei castrati sa poarte un insemn,precum crotalul,astfel fiind mai usor de depistat cei necastrati.Nu trebuie nici chirie nici ingrijitori permanent platiti,nici hrana.Cum s-au descurcat pana acum cu ajutorul oamenilor care ii iubesc ,din ce in ce rarindu-se se vor descurca si mai bine.Dar senzatia mea este ca daca nu se castiga nimic de pe urma acestui lucru ,nimeni nu se baga.

Comentariile sunt închise.