Reţinuţi de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte volenţe

 

 

POLITIA-ARESTARIPoliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au reţinut în ziua de 25 iulie 2016  doi tineri din comuna Vlad Ţepeş bănuiţi că şi-ar fi agresat fizic doi consăteni.

În seara de 11 iulie a.c. în timp ce se aflau pe raza localităţii de domiciliu cei doi tineri în vârstă de 19, şi respectiv 23 ani, pe fondul unui conflict spontan au agresat fizic două persoane.

Cercetările au fost demarate de îndată de poliţişti în ziua de 25 iulie a.c. probându-se activitatea infracţională a acestora.

Tinerii bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Astăzi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

Lehliu Gară- Condamnat la 2 ani pentru furt

 

Poliţişti Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au pus în executare în ziua de 25 iulie 2016 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Babadag pe numele unui bărbat de 32 ani din oraşul Lehliu – Gară, judeţul Călăraşi.

Bărbatul, condamnat la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.