Social

Reținut de polițiști pentru lovire sau alte violențe și amenințare

 

Un bărbat de 48 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce și-ar fi lovit și amenințat tatăl.

La data de 4 mai a.c. polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lehliu și ai Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au probat activitatea infracțională a unui bărbat din orașul Lehliu-Gară care și-ar fi agresat fizic tatăl și l-ar fi amenințat.

Bărbatul, cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și amenințare a fost depus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Cel în cauză va fi prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu – Gară, cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

A condus fără permis o motocicletă neînmatriculată/ Polițiștii i-au întocmit dosar penal

 

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au depistat un tânăr fără permis, care conducea o motocicletă neînmatriculată.

În noaptea de 4/5 mai a.c. polițiștii au identificat pe raza comunei Dragalina un tânăr din localitate care conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a fi posesor de permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal, efectuând cercetări față de acesta sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și fără a poseda permis.