RADIO TV OLTENITA
Social

Proiectul ERASMUS-Dance for your life 2-prezentat in cadrul liceului tehnologic ION GHICA din OLTENITA !

In cadrul Liceului Tehnologic ”Ion Ghica” Oltenița a avut loc activitatea de diseminare a informațiilor despre proiectul Erasmus + cu titlul ”Dance for your life 2”, la care au participat și 10 elevi ai școlii noastre, școală parteneră în proiectul inițiat de Asociația I.R.I.S. din Oltenița, Asociația Suflet Românesc – Alma Rumana din Valencia Spania și grupul de tineri Modern Youth of Greece din Piraeus, Grecia.
Prezentarea a fost făcută de d-na Irina Gur din partea Asociației I.R.I.S. Oltenița, cea care a propus liceului nostru acceptarea statutului de partener.
Prezentarea a corespuns în mod fericit cu aniversarea Zilei învățătorului în România, deoarece proiectul și-a propus educarea tinerilor și transmiterea de cunoștințe prin metode informale, în principal prin schimburi interculturaleîntre tinerii din mai multe țări în domeniul dansului și al artei culinare, educarea tinerilor pentru un stil de viață sănătos, dezvoltarea abilităților de comunicare într-o limbă străină.
Din spusele d-nei Irina Gur și ale elevilor participanți a rezultat că proiectul a fost extrem de atractiv și de util pentru toți cei implicați.

Informații și fotografii: Prof. Paul Niculiță