RADIO TV OLTENITA
Social

Proiectul BE CLEAN, BE GREEN, din cadrul parteneriatului incheiat intre Asociatia Green Space Oltenita si Liceul Tehnologic ”Nicolae Balcescu”

A AVUT LOC a doua etapa din proiectul BE CLEAN, BE GREEN, din cadrul parteneriatului incheiat intre Asociatia Green Space Oltenita si Liceul Tehnologic ”Nicolae Balcescu”. Actiunea a avut ca tema SATUL/ORASUL MEU CURAT, elevii realizand reportaje despre locurile natale, concentrandu-se asupra poluarii, efectele acesteia si metodele de remediere.
Prof. coordonator, Adina Voicu:
”Activitatea de astazi a iesit mult peste asteptari. In scurt timp, elevii s-au implicat in foarte multe activitati ale Asociatiei si au dat dovada de creativitate, spirit civic si seriozitate. Am vazut in ochii lor dorinta de schimbare si de a fi implicati in lucruri noi. Activitatile extrascolare sunt foarte importante in dezvoltarea oricarui tanar si astazi am spart niste bariere. Faptul ca au plecat pe teren, au facut propriile cercetari cu privire la poluarea apei, aerului si solului, ca au venit cu propriile solutii si mesaje motivationale ne face sa credem ca inca mai exista speranta pentru un viitor mai bun. Am ramas impresionata de daruirea acestor tineri inimosi si sunt mandra ca le sunt dascal.”
Asociatia Green Space le-a oferit si premii, de care elevii au fost extrem de incantati.
”Cu siguranta data viitoare voi face o prezentare si mai buna!”, a adaugat simpaticul nostru Marian Ghezea.
”Fericita? Nu sunt fericita, sunt in extaz!”, a declarat Adina Iacob, castigatoarea concursului.
Ne-am amuzat de replicile lor spuse din inima si ne-am despartit cu zambetul pe buze.
Premiul 1: Iacob Adina (11C)
Premiul 2: Baltes Andreea (11C), Baltes Nicoleta (11D)
Premiul 3: Stanel Mihaela si Stanel Gabriela (10D)
“Felicitari tuturor participantilor si multumim, Green Space, pentru sansa pe care o dati acestor copii minunati!” (Adina Voicu)
Și noi, membrii asociației, îi felicităm pentru munca depusă și promitem că le vom fi alături, organizând activități din ce în ce mai interesante. Sperăm ca, în acest fel, să contribuim la formarea lor, dând societății oameni sinceri, implicați și cu dragoste de natură.