Stiri

1 IUNIE 2021-Primăria Oltenita pregăteşte o surpriză plăcută tuturor copiilor din municipiul nostru!

Cu ocazia zilei de ? ?????, Primăria Oltenita pregăteşte o surpriză plăcută tuturor copiilor din municipiul nostru!
Marți, 1 iunie, cu prilejul ????? ????????̦?????? ? ?????????, începând cu ora 10:00, în Parcul Mare din Oltenița vor avea loc activități cultural – artistice și sportive.
De ziua lor, copiii se vor bucura de ateliere de creație, modelaj în lut, expoziție de pictură, robotică și construcții electronice, reprezentații de Karate, face-painting și jocuri distractive ( nivel preșcolar).
În complexul Aqua Parc vor fi organizate competiții sportive de fotbal, tenis de masă și sah.
Începand cu ora 16, pe scena amplasată la locul de joacă din proximitatea blocurilor ANL (Bdul Tineretului), va avea loc un spectacol de muzică/intepretare și dans.
La sfârșitul zilei, copiii se vor bucura de două spectacole de teatru ce vor avea loc la Casa de Cultură.
Tot la Casa de Cultură, în aceeași zi, vor avea loc:
– expoziție temporară în aer liber, având ca temă – „Elevul în comunism”
– deschiderea șantierului arheologic „Gumelnița” pentru public cu explicații la fața locului din partea echipei de cercetare;
– redeschiderea pentru vizitare a Turnului de Apă cu expoziția permanentă – „Oltenița de odinioară”;
– vizitare gratuită a expozițiilor permanente precum și a expoziției temporare organizată în colaborare cu Centrul Cultural Româno – Israelian – „Un secol de istorie a Kibbutz-urilor din Israel” din cadrul Muzeului – aflate în ambele sedii
Copiii vor fi invitați să se înscrie la tradiționalul concurs ”Desene pe asfalt” (vor primi cretă pentru colorat, dulciuri și apă). De altfel, toți copiii vor primi diplome și dulciuri din partea organizatorului.
Spectacolele, activitatile sportive, jocurile copilăriei și nu numai, vor însufleți orașul și îi vor bucura pe cei mici dar si pe adulții cu suflet de copil.
Aşadar, aşteptăm cât mai mulţi copii însoţiţi de părinţi, pentru a se distra de Ziua Copilului.