Cultural

PROGRAM CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI 16 octombrie – 5 noiembrie 2020

16 – 18 octombrie 2020
23 – 25 octombrie
30 oct. – 01 nov.
Vineri, ora: 13:30
Sâmbătă, duminică: orele 10:00 și 13:30

Trolii descoperă lumea – 2D (varianta dublată)
Regia: Walt Dohrn, David Smith
Cu: Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson .Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell și Mary J. Blige
(voci versiune română: Andreea Gaica, Dalma Kovacs, Adi Dima, Raul Stănulescu, Eduard Mihai Andreianu, CRBL)
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical
Durata: 90 minute
Rating: AG
Premiera în România: 16.10.2020

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată! Poppy și Ciot vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă!
Membră a elitei hard-rock, regina Barb, ajutată de tatăl ei, regele Murmur, vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel, Mătăsica, Bumbăcica, Cooper și Greg Diamond, pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

16 – 22 octombrie 2020
Orele: 17:00 și 21:30
Luni, filmul nu va fi proiectat

AVA – 2D
Regia: Tate Taylor
Cu: Jessica Chastain, Colin Farrell, John Malkovich, Common
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Durata: 96 minute
Rating: N15
Premiera în România: 16.10.2020
Ava este un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Cariera ei ia o turnură dramatică în momentul când o misiune eșuează din cauza informațiilor greșite pe care le-a primit. Cu o misiune ratată, și fiind deja cunoscută pentru faptul că pune mereu la îndoială validitatea țintelor pe care trebuie să le elimine, Ava e sfătuită să ia o pauză. Dar șeful organizației decide să o transforme pe ea în țintă, ca să se asigure că nimic nu se va întoarce împotriva companiei.

23 – 29 octombrie 2020
Orele: 17:00 și 20:30
Luni, filmul nu va fi proiectat

Galeria inimilor frânte – 2D
Regia: Natalie Krinsky
Cu: Geraldine Viswanathan, Dacre Montgomery
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 108 minute
Rating: N15
Premiera în România: 23.10.2020

Uneori păstrăm în suflet și în sertare amintiri din relațiile anterioare, dar ce se întâmplă când această colecție ajunge să ne bântuie și astfel ne împiedică să ne vindecăm rănile și să ne deschidem inima pentru noi relații?
Lucy știe prea bine ce înseamnă suferință din amor. Noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă în lume.
Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaște pe Nick, un tip care îi tot iese în cale.
Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecția ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunțe la obiectele care-i amintesc de relațiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstrușnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiți în dragoste, ca și ea – “Galeria inimilor frânte”. Și ce loc mai bun de a le etala decât recepția viitorului hotel al lui Nick, care oricum trebuie decorate ?!

30 octombrie – 05 noiembrie 2020
Orele: 17:00 și 20:30
Luni, filmul nu va fi proiectat

Clubul tinerelor vrăjitoare – 2D
Regia: Zoe Lister-Jones
Cu: Michelle Monaghan, Cailee Spaeny, David Duchovny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna
Gen film: Dramă, Fantastic, Horror
Rating: N15
Premiera în România: 30.10.2020

Câteva liceene pun bazele unei întruniri a vrăjitoarelor.