PublicitateSocial

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Călăraşi bănuiesc un bărbat din Budeşti şi pe soţia sa că ar fi exploatat sexual două minore. Acesta a fost arestat preventiv pentru trafic de minori, iar faţă de soţia sa a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

POLITIA 3La data de 30 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, cu sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi al jandarmilor, au pus în aplicare trei mandate de aducere, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane, din Budeşti, bănuite de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, un bărbat, de 28 de ani, din Oraşul Budeşti, judeţul Călăraşi, ar fi racolat şi găzduit la domiciliul său două minore, de 14 şi 16 ani şi, prin inducerea unor relaţii de prietenie, le-ar fi exploatat sexual, prin obligarea la practicarea prostituţiei, pe raza oraşului Budeşti şi a comunelor limitrofe.

Cel în cauză ar fi fost ajutat de soţia sa, de 27 de ani, care ar fi supravegheat minorele, lipsindu-le de libertate.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor două persoane sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de minori în formă continuată, iar ulterior Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului şi arestul la domiciliu a soţiei sale.