POLIŢIŞTII AU IDENTIFICAT ŞI REŢINUT PENTRU 24 DE ORE UN BĂRBAT DIN COMUNA FRUMUŞANI, BĂNUIT DE COMITEREA INFRACŢIUNII DE OMOR ASUPRA CONCUBINEI SALE

În ziua de 14 iunie a.c., în jurul orei 12.50, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a fost sesizat prin intermediul S.N.U.A.U. 112, de către T. Ioana, de 63 ani, din Comuna Frumuşani, cu privire la faptul că nepoata sa, A. Nicoleta, de 19 ani, din aceeaşi localitate, a fost găsită decedată în locuinţa concubinului său, N. Olimpian, din Comuna Frumuşani, prezentând mai multe leziuni pe corp.

 

Investigaţiile şi activităţile efectuate la faţa locului de echipa operativă complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale, de ordine publică şi criminalişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au condus la identificarea lui N. Olimpian, de 32 ani, persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de omor, care la momentul desfăşurării cercetărilor nu se afla la domiciliu.

 

Azi, 16 iunie a.c., bărbatul a fost depistat de către oamenii legii, pe raza Comunei Frumuşani, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

 

N. Olimpian va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor.

 

 

 

 

Error