PNL / Primele două nume pentru primăria Olteniţa

primaria oltenitaLiderul PNL, Răducu Filipescu, a recunoscut  că actualul primar Ţone e un adversar greu de învins la localele din 2016.
Olteniţa n-a fost niciodată un fief liberal. Din 2004 şi până în 2013, liberalii au făcut parte din Executiv, fiind reprezentaţi de Florică Cercel, în calitate de viceprimar. Din 1990 şi până în momentul de faţă, PNL n-a câştigat niciodată funcţia de primar şi realizează că atingerea unei astfel de ţinte în 2016 ar fi un demers greu de realizat.
Preşedintele PNL, Răducu Filipescu a admis miercuri, într-o conferinţă de presă că anul viitor, actualul primar Petrică Ţone va fi greu învins la alegerile locale. „E greu la Olteniţa. Nu ştiu dacă vom putea să-l batem pe Ţone mai ales că alegerile se vor desfăşura într-un singur tur” a spus Filipescu care a avansat şi primele două nume care să intre în competiţie. „Acolo ne-am putea baza pe Ionel Manea, consilier judeţean (n.r. fost membru UNPR din toamna anului trecut a devenit liber) şi pe Niculae Enciu, de asemenea consilier judeţean, fost prefect. El nu-şi doreşte însă vom vedea. Am mai purtat o discuţie şi cu o altă persoană mai tânără însă nu-i voi divulga numele pentru că nu s-a decis dacă va dori să candideze” a mai adăugat Filipescu.
Organizaţia municipală PNL Olteniţa e condusă interimar de senatorul Iulian Dumitrescu însă Filipescu a dat asigurări că viitorul candidat va deveni şi lider al filialei locale.SURSA-http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-news/politica/partide-politice/partidul-national-liberal/14876-pnl-primele-doua-nume-pentru-primaria-oltenita

Error