COMUNICAT DE PRESA-PRIMARIA OLTENITA !

TURNUL DE APA In data de 29.05.2015, intre orele 10.00-14.00, la sediul Primariei municipiului Oltenita, b-dul Republicii, nr, 40, sala 1, etaj 1 la conferinta de presa si totodata la cea de-a doua intalnire a pescarilor interesati, pentru a discuta despre pescuitul la Dunare din cele mai vechi timpuri si pana astazi.

Intalnirea va fi parte a proiectului cu titlul : „Reabilitarea Turnului de apa Oltenita si transformarea lui in centru cultural de expozitii”, finantat in cadrul Programului Operational pentru Pescuit 2007-2014, beneficiar Municipiul Oltenita.
Proiectul finantat are ca obiectiv general cresterea calitatii vietii orasului Oltenita, prin reabilitarea infrastructurii necesare actului de cultura.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
-reabilitarea Turnului de apa al orasului si transformarea lui in centru de expozitii si zona de recreere pentru pescari;
– organizarea de intalniri pentru pescarii din zona;
– organizarea unei expozitii de fotografie pentru promovarea zonei Oltenita- oras port la Dunare.
Pentru mai mult detalii, va puteti adresa doamnei Ruse Carmen- manager in cadrul proiectului, la tel: 0242/515770, int. 110 sau pe e-mail : integrare.primariaoltenita@gmail.com .

Error