OLTENITA si BUDESTI-Activităţi preventive desfăşurate de oamenii legii pe linia prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar

În ziua de 13 martie a.c., intervalul orar 09.30 – 13.30, agenţi de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Olteniţa au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia menţinerii ordinii şi liniştii publice şi crearea unui climat de siguranţă publică în mediul urban.

Cu această ocazie au fost verificate 6 unităţi de alimentaţie publică şi 4 săli de jocuri de noroc, fiind depistaţi şi identificaţi 5 elevi care absentau de la cursuri.

 

·                         

 

Poliţişti din cadrul Formaţiunii de Ordine Publică Urban Budeşti au acţionat ieri, 13 martie a.c., în intervalul orar 09.00 – 13.00, pe raza Oraşului Budeşti şi a localităţilor rurale arondate pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi personalului didactic şi prevenirea delicvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ.

Oamenii legii au efectuat verificări în 5 unităţi de alimentaţie publică, aflate în zona adiacentă instituţiilor şcolare şi au identificat 6 elevi care absentau de la cursuri.

 

Urmare a celor două activităţi desfăşurate, poliţiştii au întocmit informări către unităţile de învăţământ cu privire la aspectele constatate, iar părinţii elevilor li s-a adus la cunoştinţă despre comportamentul negativ al acestora. 

Error