PublicitateSocial

Olteniţa – patru persoane au fost reţinute de poliţişti pentru tâlhărie

 

politia localaPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au identificat şi reţinut patru persoane, pe care le bănuiesc de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.
În fapt, la începutul lunii aprilie 2015, persoane necunoscute au pătruns, în timpul nopţii, în locuinţa unei femei de 54 ani, din Olteniţa, pe care ar fi imobilizat-o şi ar fi deposedat-o de o sumă de bani şi de bijuterii.
Investigaţiile efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui R. Ionel, de 20 ani, C. Marcel, de 22 ani, P. Gabriel, de 17 ani, şi P. Marian, de 15 ani, toţi din Olteniţa, persoane faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 ore.
Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunerea de arestare preventiva.
Chirnogi – nepoata victimei, persoană bănuită de furt

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au fost sesizaţi, la data de 14 aprilie 2015, de un bărbat de 35 ani, din comuna Chirnogi, cu privire la faptul că, în perioada 11-13 aprilie 2015, i-a fost sustrasă din locuinţă suma de 6000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate a fost identificată o tânără de 15 ani, nepoata victimei, care i-ar fi sustras portofelul şi l-ar fi ascuns în altă cameră a locuinţei.
Banii au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate, care şi-a retras plângerea.