Olteniţa – Minor depistat în trafic, în două rânduri în decursul aceleiaşi zile, la volanul unui autoturism

În ziua de 21 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, patrula formată din agenţi de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Olteniţa a oprit pentru control, pe strada Republicii din Municipiul Olteniţa, autoturismul marca Alfa Romeo, condus de F. Narcis, de 17 ani, din Comuna Spanţov.

 Din verificările efectuate a rezultat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În decursul aceleiaşi zile, în jurul orei 17.15, patrula constituită din agenţi ai Posturilor de poliţie Ulmeni şi Spanţov, în timp ce executa o acţiune pe linie de circulaţie rutieră pe raza Comunei Spanţov, a oprit pentru control, pe DN 31, pe raza localităţii Spanţov, autoturismul marca Alfa Romeo, condus de F. Narcis, de 17 ani, din Comuna Spanţov.

 

Pe numele minorului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

Spanţov – Dosar penal întocmit de poliţişti pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere

 

În ziua de 21 octombrie a.c., ora 16.20, agenţii Posturilor de poliţie Ulmeni şi Spanţov, aflându-se în executarea unei acţiuni pe linie de circulaţie rutieră pe raza localităţii Spanţov, au oprit pentru control, pe strada Panduri, autoturismul marca Daewoo Cielo.

Procedând la verificarea conducătorului auto, N. Marian, de 24 ani, oamenii legii au stabilit că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal.

Error