Social

OLTENITA-LUCRARI DE DIZINSECTIE-23 SI 24 IUNIE 2023-INTRE ORELE 23-06

Vineri, 23 iunie și Sâmbătă, 24 iunie, în intervalul orar 23:00 – 06:00, vom efectua lucrări de dezinsecție pe raza localitătii noastre, respectiv domeniul public (parcuri, străzi etc). Se vor executa două treceri pe fiecare stradă , suprafața totală fiind de 59.205 mp.
✅ Tratamentele se vor desfăşura cu substanţe aprobate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide. Vor fi folosite două insecticide cu spectru larg de acțiune :
I – SOLFAC COMBI NF – potrivit pentru tratamente împotriva insectelor târâtoare cât și zburătoare; are o acțiune de ucidere rapidă, combinată cu o acțiune reziduală prelungită împotriva insectelor; fără miros. Mod de acțiune : Insecticidul are efect atât prin contact direct cât și rezidual.
II – K-Othrine SC 25 – este un insecticid lichid concentrat, destinat combaterii insectelor zburătoare și a insectelor târâtoare cu o acțiune reziduală de până la 8 săptămâni.
???? Rugăm apicultorii din municipiul Oltenița să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine.