OLTENITA – flagrant / prins de poliţişti, după ce a sustras deşeuri metalice—–CURCANI–Conducere sub influenţa alcoolului

Agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa şi jandarmi, sesizaţi despre producerea unei infracţiuni de furt, în seara de 20 ianuarie a.c., ora 19.00, au prins  o persoană care a sustras deşeuri de cupru şi bronz din incinta unei societăţi comerciale din localitate.

Asupra lui N. Ştefan, de 27 ani, din municipiul Olteniţa, au fost găsite 15 kg de cupru şi 14 kg de bronz, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Conducere sub influenţa alcoolului

 

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au depistat, în ziua de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 16,20, pe C. Marian, de 45 ani, din comuna Radovanu, care conducea pe D.J. 403, un autoturism marca Volkswagen, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Ca urmare a testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat o

concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Error