Accident rutier, produs pe DN 4-BUCURESTI OLTENITA- soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor cinci

În dimineaţa de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 07:40, pe D.N. 4, V. Marian, de 49 ani, din oraşul Buşteni, judeţul Prahova, a condus un autoturismul Ford şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară, ce tracta o semiremorcă, fiind condusă de C. Gheorghe, de 60 ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov.

În urma coliziunii, autoutilitara a intrat pe contrasens, unde a lovit autoturismul marca Daewoo Matiz, condus regulamentar de I. Gheorghiţă, de 27 ani, din municipiul Bucureşti.

Din accident a rezultat decesul lui D. Carmen, de 23 ani, din comuna Luica, judeţul Călăraşi, vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului Daewoo şi vătămarea corporală uşoară a altor patru persoane (trei pasageri în autoturismul Daewoo şi conducătorul autoutilitarei).

          Conducătorii auto, V. Marian şi C. Gheorghe, au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

          În cauză continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

 

Error