Olteniţa – dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi blocarea, cu intenţie, a drumului public, în urma unei nunţi organizate pe stradă

Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată în seara de 11 august a.c., ora 22.00, cu privire la faptul că pe strada Speranţei, este organizată o nuntă, iar muzica este ascultată la o intensitate mare, care tulbură liniştea publică.
Poliţiştii, deplasaţi la faţa locului, au constatat că, în faţa unui imobil de pe strada Speranţei, circulaţia rutieră şi pietonală este blocată de un grup de aproximativ 150 de cetăţeni, care participau la o petrecere de nuntă, organizată de M. Marian, de 32 ani, din Olteniţa. Acesta a amplasat instrumentele şi aparatura formaţiei muzicale pe trotuarul arterei rutiere, iar invitaţii blocau circulaţia, dansând pe partea carosabilă.
Organizatorului i s-a pus în vedere să elibereze de urgenţă traficul rutier, în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi blocarea cu intenţie a drumului public.

Error