A început emiterea Cardului Profesional European !

AJOFM Călărași face cunoscut că a început procedura de emitere a Cardului Profesional European. Persoanele în căutarea unui loc de muncă, precum și persoanele care se afla deja înregistrate în evidențele instituției, pot sa devină posesorii acestui card adresându-se personalului nostru de la sediul AJOFM Călărași sau sediilor locale ale AJOFM Călărași.
Emiterea acestor carduri va avea loc în cadrul proiectului “Cardul profesional european – soluție europeană în căutarea unui loc de muncă”- ID 64305, POSDRU/94/4.1/S/64305, proiect strategic, la nivel național, ce vizează modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informatic complex ce are la bază cardul ca și instrument de autentificare. Această activitate va continua și după finalizarea proiectului.
Proiectul este implementat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) în parteneriat cu S.C. Soft Business Union SRL și s-a desfăşurat pe o perioadă de 33 luni (1 decembrie 2010 – 31 august 2013) în condițiile de finanţare obtinute prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
Obiectivul general al proiectului constă în creșterea calității și transparenței serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor în căutarea unui loc de muncă; a serviciilor oferite agenților economici interesați în atragerea de resurse umane, precum și a altor instituții publice cu care ANOFM interacționează; respectiv îmbunătățirea serviciilor de mediere a muncii prin asigurarea unui standard de calitate în procesul de furnizare a acestor servicii prin introducerea Cardului Profesional European pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă înregistrate în cadrul tuturor structurilor SPO.
Vă așteptăm la sediile noastre pentru emiterea cardurilor,

DIRECTOR EXECUTIV AJOFM CĂLĂRAȘI

NICOLAE CHIRANA

Informaţii detaliate despre proiect sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.card-profesional.ro.

Error