RADIO TV OLTENITA
Social

Olteniţa – cercetări, efectuate de poliţişti şi procurori, pentru stabilirea împrejurărilor în care au decedat patru tineri

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, pentru determinarea împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul a patru tineri din Olteniţa

 

La data de 28 decembrie a.c., ora 14.07, Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de B. Ionuţ, de 18 ani, cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Olteniţa, sunt patru persoane în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cele patru persoane decedate: B. Adrian, de 21 ani, I. Răzvan, de 20 ani, M. Elena, de 17 ani, şi R. Florentina, de 17 ani, toate din municipiul Olteniţa. La examinarea sumară a cadavrelor nu au fost evidenţiate leziuni vizibile de violenţă.

În imobil a fost găsită o butelie de aragaz, cu robinetul în  poziţia deschis, care avea montat un arzător artizanal fără flacără.

Cadavrele au fost transportate la S.M.L. Călăraşi.

În urma efectuării necropsiei, în cursul zilei de 29 decembrie a.c., pentru două dintre cele patru persoane, respectiv R. Florentina şi I. Răzvan, medicii legişti au comunicat următoarele constatări preliminare: „fără semne de violenţă pe cap, gât, trunchi şi membre; diagnostic prezumtiv de deces: intoxicaţie acută cu substanţă neprecizată; concluziile raportului de necropsie vor fi înaintate după primirea rezultatelor examenelor paraclinice (ex. toxicologic general, ex. histopatologic, ex. serologic) ”  

În cauză a fost întocmit dosar penal, care a fost înregistrat cu număr unic la  Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi.