Olteniţa – bănuit de spargerea mai multor boxe de bloc, reţinut de poliţişti

politia 1Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au reţinut ieri pe P. Ion, de 41 ani, din localitate, bănuit de comiterea a patru infracţiuni de furt calificat.
În perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, acesta ar fi spart mai multe boxe din blocuri de locuinţe de pe raza municipiului Olteniţa, de unde ar fi sustras biciclete, unelte electrice şi de pescuit, precum şi băuturi alcoolice.

Cercetările efectuate de poliţiştii din Olteniţa au condus la recuperarea şi restituirea către proprietari a şase biciclete, valoarea totală a prejudiciului recuperat fiind de 3000 lei.
P. Ion a fost reţinut pentru 24 ore, urmând ca, la data de 04 martie 2015, să fie prezentat Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru prevenirea furturilor din locuinţe şi anexe gospodăreşti, poliţiştii recomandă proprietarilor să asigure un iluminat corespunzător al curţii pe timpul nopţii, să monteze încuietori la uşi, garaje, padocuri sau coteţe, iar la plecarea de acasă să verifice să fie luate toate măsurile de siguranţă a locuinţei şi anexelor!

Error