Olteniţa – a reclamat că a fost tâlhărit în timp ce efectua serviciul de pază / poliţiştii au constatat că, de fapt, bărbatul s-a accidentat la furat

Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată în seara 02 mai a.c., ora 22.00, cu privire la faptul că M. Virgil, de 39 ani, agent de pază la o societate comercială din localitate, a fost agresat de o persoană necunoscută, în timp ce se afla în executarea serviciului la obiectivul respectiv.
Acesta a declarat că, în timp ce se afla de pază, l-a surprins pe T. Marian, de 44 ani, din Olteniţa, care a pătruns într-una dintre magaziile societăţii, şi între cei doi a avut loc o altercaţie, în urma căreia M. Virgil a fost lovit cu pumnul în faţă şi doborât la pământ, unde s-a lovit la cap şi şi-a pierdut cunoştinţa, iar agresorul a fugit.Verificând aspectele reclamate de victimă, poliţiştii din Olteniţa au constatat că, de fapt, între cei doi bărbaţi a existat o înţelegere prealabilă pentru a sustrage bunuri din magazia în cauză. Însă, în timp ce încercau să scoată bunurile pe fereastră, o parte din structura de lemn a anexei a cedat, iar agentul de pază, M. Virgil, a căzut cu o maşină de cusut în braţe lovindu-se puternic la cap. Ulterior cei doi suspecţi au reuşit să sustragă maşina de cusut de tip industrial, pe care au predat-o la un centru de colectare a deşeurilor metalice, împărţind suma obţinută.
În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii faptei.