O șansă pentru viitorul tău – Proiectul”Adoptă un liceu”

DSCF8158Am avut șansa să particip în calitate de facilitator la Conferința Națională a proiectul „Adoptă un liceu” , desfășurată la Bușteni . Este un proiect inițiat de organizația “ROI” în parteneriat cu “Școala de valori” și cu alte organizații și agenți economice.
Proiectul se adresează liceelor tehnologice și constă în pregătirea forței de muncă necesară pe piața muncii din România prin atragerea unui agent economic puternic care să investească în calificarea acestor tineri de care are nevoie.
Am întâlnit licee din țară care lucrează într-un astfel de proiect și am întâlnit oameni care reprezintă mari companii ce investesc în tinerii liceelor tehnologice venind cu propuneri pentru acreditarea unor meserii necesare în desfășurarea cu succes a procesului de producție.DSCF8156
Gândul m-a dus imediat la elevii liceului nostru, Liceul Tehnologic “ N. Bălcescu” din Oltenița care au nevoie de o consiliere în domeniul orientării în carieră și de un agent economic care să investească în calificarea lor, oferindu-le apoi șansa angajării în domeniul respectiv.
Vă așteptăm să acordați încrederea dumneavoastră și sprijinul financiar necesar , elevilor acestul liceu , asigurâdu-vă foța de muncă de care aveți nevoie.

Credem în această colaborare! Credem în parteneriatul Școală – familie – agent economic pentru a da o șansă viitorului copiilor noștri.prof. LILIANA NICULITA

Error