Social

NANA-Reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

BULETIN DE PRESĂ

 

 

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut 24 de ore de polițiști pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În seara de 16 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Curcani au depistat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Nana, județul Călărași, care conducea un autoturism fără a deține permis și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest bărbatul a prezentat o concentrație alcoolică de  0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

 

 

Condamnat la închisoare depus în penitenciar de polițiști

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar un tânăr condamnat la închisoare.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiști au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, de 30 de ani, din comuna Modelu, județul Călărași.

Bărbatul, condamnat de instanță la 2 ani și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals, a fost depus în penitenciar de polițiști.