Nana – infracţiuni la regimul rutier: tractoare neînmatriculate, conduse pe drumurile publice de persoane care nu posedă permis

TRACTOR  CU REMORCAPoliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au depistat în trafic, la data de 25 septembrie 2014, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, trei tractoare, cu remorci sau alte ansambluri agricole, neînmatriculate. Două dintre autovehicule erau conduse de persoane care nu posedă permise.
Astfel, la intersecţia străzilor Marin Preda cu I.L. Caragiale, din comuna Nana, a fost identificat E. Florian, de 40 ani, din localitate, care conducea un tractor cu remorcă, neînmatriculate, şi C. Mihai, de 39 ani, din localitate, care conducea un tractor neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, poliţiştii au depistat şi pe N. Nicolae, de 48 ani, din comuna Nana, care conducea un tractor cu remorcă, ambele neînmatriculate, şi fără să posede permis.
În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale, în care vor fi continuate cercetările sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Error