MOTOCICLIST DIN OLTENITA-accident pe drumul national DN31 !

accident-motocicleta M. Adrian, de 26 ani, din Olteniţa, conducea o motocicletă pe DN 31, în afara localităţii, şi, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Motocicleta a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în vegetaţia de pe marginea drumului.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Olteniţa pentru îngrijiri medicale.Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.În cauză se continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 25 iulie a.c., o fată de 14 ani, din comuna Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, a condus o bicicletă pe partea carosabilă a DJ 306 şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a căzut de pe bicicletă, fiind rănită uşor. Iniţial, fata a declarat că a fost lovită de un autovehicul de culoare albă al cărui conducător a părăsit locul accidentului, poliţiştii demarând investigaţiile pentru identificarea autoturismului. Ulterior, tânăra a recunoscut că accidentul s-a produs din vina sa, fără a fi implicat un alt autovehicul. Cercetările sunt continuate pentru determinarea tuturor împrejurărilor producerii autoaccidentării.

Sâmbătă, 26 iulie a.c., D. Costel, de 55 ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, a condus o autoutilitară pe DN 3, în afara comunei Cuza Vodă, şi, pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autovehiculul, care circula în faţa sa, a frânat şi a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de G. Anghel, de 53 ani, din municipiul Călăraşi.mai multe amanunte-AICI !

Error