EXCLUSIV! Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi executat silit!

IPJ-CalarasiPotrivit informaţiilor apărute pe portalul Judecătoriei Călăraşi, în dosarul nr. 4395/202/2014, instanţa a admis cererea Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din MAI – Biroul Teritorial Călăraşi aflat în proces cu IPJ Călăraşi şi încuviinţează începerea executării silite a acestei instituţii.

Ca urmare a hotărârii instanţei de judecată se pare că s-a pus deja poprire pe conturi la Trezoreria Călăraşi. Suma ce reprezintă drepturi salariale şi pe care IPJ Călăraşi trebuie să o dea angajaţilor pentru orele suplimentare lucrate, din 2006 şi până în 2009, este de 555.337,00 lei plus cheltuielile de judecată 14.326,18 lei.

Procesul dintre SNPPC şi IPJ Călăraşi se află pe rolul instanţei încă din 2010, în tot acest timp angajaţii au primit 5 % în 2012 şi, respectiv tot 5 % anul trecut în luna octombrie. Membrii SNPPC care au intentat proces instituţiei mai reclamă şi faptul că deşi guvernul a promis că va da la rectificarea de buget banii pe haine ce le revin acestora din luna ianuarie şi până în luna martie 2014, oamenii încă nu şi-au primit drepturile. SURSA-WWW.EDITIA.RO

Error