PublicitateSocial

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti / bărbatul, condamnat pentru ultraj, a fost depus în penitenciar—accidente rutiere

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti / bărbatul, condamnat pentru ultraj, a fost depus în penitenciar

Poliţiştii din Călăraşi au pus în executare un mandat emis pe numele unui bărbat de 52 ani, din comuna Lehliu, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
În noaptea de 12/13 noiembrie 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţiei Rurală Dor Mărunt şi Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară au depistat şi reţinut pe T. Leon, de 52 ani, din comuna Lehliu, judeţul Călăraşi, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul, condamnat la 1 an şi 11 luni de închisoare pentru ultraj a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi şi a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Călăraşi – politia 1IMG_0214

În dimineaţa de 12 noiembrie 2015, T. Marius, de 46 ani, din Călăraşi, a condus un autotursim pe Bulevardul Republicii, din municipiul Călăraşi, la intersecţia cu strada Unirii, şi nu a acordat prioritate de trecere pietonului E. Ştefan, de 79 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc prevăzut cu marcaj şi indicator.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Poliţiştii au constatat că şoferul posedă permis de conducere şi nu se afla sub influenţa alcoolului.

În ziua de 12 noiembrie 2015, C. Nicu, de 47 ani, din municipiul Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu şi a accidentat pe G. Tudora, de 60 ani, din Călăraşi, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure.
Conducătorul auto posedă permis de conducere şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru vătămare corporală din culpă.