Liga a 4-a / Rezultat şocant la Curcani. Victoria Chirnogi, egalată în prelungiri!

fotbalNici cel mai fanatic suporter al gazdelor de la Viitorul Curcani nu şi-ar fi putut imagina rezultatul final al partidei cu Victoria Chirnogi. Nou – promovata în liga a 4-a i-a ţinut în şah pe chirnogeni care au deschis primii scorul în minutul 77. A punctat Coman însă bucuria a fost de scurtă durată. În al doilea minut al prelungirilor, Gheorghe egalează şi aduce un punct nesperat pentru gazde.

Arbitrul olteniţean, Valentin Porumbel a avut ceva de muncă arătând nu mai puţin de 8 „galbene”, câte 4 pentru fiecare echipă.

Victoria Chirnogi, clasată pe locul 3 în stagiunea precedentă însă cu trofeul Cupei României – faza judeţeană, în vitrină (9-0 în finala de pomină cu CSM Olteniţa) a pornit uşor cu stângul, semn nu traversează cele mai roze momente din punct de vedere financiar. Se pare că antrenorul Adi Cristea nu se mai poate vedea cu elevii săi decât la joc.

VIITORUL CURCANI – VICTORIA CHIRNOGI 1-1 (0-0)
Au marcat: Gheorghe (90 + 2) / Coman (77)

Viitorul Curcani: Drăgan – Cibu (81 Negrea), Ştefănescu, Luca, I. Romanescu (89 Bratu), A. Romanescu, Ion (63 Vasile), Sandu, Gheorghe, N. Romanescu, Ioniţă (75 Luca)
Rezerve: Liscan, Ghencia
Antrenor: –

Victoria Chirnogi: Mitrea – Chiriţă, Tudor, Rogojan, Coman, Ioniţă, Novac, Manu (-Niţă), Florea (-Constantin), Manea (-Ionel), Năstase (-Frătescu)
Rezerve: Budeanu, Constantin
Antrenor: Adrian Cristea

Cartonaşe galbene: N. Romanescu, Ştefănescu, I. Romanescu, Ioniţă / Manea, Năstase, Coman, Tudor
Eliminări: –

Au arbitrat: Valentin Porumbel– Liviu Mitea, Dinu Florinel Dinu (toţi Olteniţa).
Observator: Augustin Vânătoru (Olteniţa)SURSA-http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-sport/sporturi/fotbal/fotbal-liga-a-iv-a/16001-liga-a-4-a-rezultat-socant-la-curcani-victoria-chirnogi-egalata-in-prelungiri