Social

La volan, cu alcool !

BULETIN DE PRESĂ

 

 

 

Polițiștii din Călărași au întocmit dosar penal unui bărbat care ar fi condus un autoturism sub influența alcoolului.

În noaptea de 16 noiembrie a.c., polițiștii din Călărași au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitate care ar fi condus un autoturism deși consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta a prezentat o concentrație alcoolică de 0,88 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal.

 

 

 

Dosar penal pentru conducere fără permis

 

Polițiștii au prins un bărbat din Fundeni care conducea un autoturism pe drumurile publice fără a deține permis.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au depistat un bărbat de 44 de ani din comuna Fundeni, județul Călărași în timp ce conducea un autoturism deși nu poseda permis.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

 

 

 

 

 

Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

 

Un bărbat a fost prins de polițiștii Postului de Poliție Ileana în timp ce conducea un autoturism deși consumase alcool.

În ziua de 17 noiembrie a.c., polițiștii au prins pe DN 3, în afara localității Ileana un bărbat de 47 de ani, din București care conducea un autoturisjm deși se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,03 mg/l alcool în aerul expirat, acesta fiind condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

 

 

Cercetați pentru deținere ilegală de plase de pescuit

 

-În noaptea de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au fost sesizați de paznicul unei societăți comerciale cu profil piscicol de faptul că a surprins două persoane necunoscute la braconaj.

Activitățile demarate de îndată de polițiști au condus la identificarea cu operativitate a doi bărbați, de 30 și 37 de ani, din județul Ilfov, bănuiți se săvârșirea faptei.

Aceștia ar fi introdus în bazinul piscicol al societății șapte plase monofilament pe care le-au abandonat în momentul în care au fost surprinși de paznic.

Bărbații sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat și deținere ilegală de plase de pescuit,

 

 

-Polițiștii de ordine publică din Călărași au depistat un bărbat de 48 de ani, din localitate care avea asupra sa o setcă monofilament, cu lungimea de 40 de metri.

În cauză s-a întocmit polițiștii au întocmit dosar penal.