RADIO TV OLTENITA
PoliticVideo

Invitatul zilei-dl ALEXANDRU BRANCOVEANU -SAGA- candidat USR CALARASI-pentru CAMERA DEPUTATILOR !

RADIO TV OLTENITA

OPRITI PLAYERUL AUDIO-DIN DREAPTA (SUS) PTR. O BUNA VIZIONARE A MATERIALELOR VIDEODe prea mult timp circulă formulări de tipul: „cărțile sunt deja făcute”, „suntem prea mici pentru a schimba ceva”, „votul meu nu contează” sau „toți își aduc aminte de noi numai în campanie”. Încrederea oamenilor atât în politicieni, cât și în importanța votului tinde să scadă de la o zi la alta, iar acest lucru este de înțeles, având în vedere faptul că, în ultimii 30 de ani, pe scena politică românească s-au perindat personaje nefrecventabile, care nu ar fi trebuit să ocupe anumite funcții.
Mi-am propus să schimb aceste concepții și am decis să încep prin a mă implica personal. Mă consider un cetățean european care înțelege realitățile prezentului, nevoia de unitate și importanța parcursului european. Și nu sunt singurul. Alături de un grup de tineri capabili, implicați și bine pregătiți vrem să demonstrăm că NU toți sunt la fel. Schimbarea trebuie să înceapă acum, România nu își mai poate permite să o mai aștepte încă 4 ani. A așteptat-o deja 30. Nici PSD, nici PNL nu au fost în stare sau, pur și simplu, nu au vrut să o aducă.
Această țară nu merită să fie lăsată să ardă în niște spitale insalubre. Copiii ei nu merită să moară în fosele septice din curțile școlilor. Sistemul de stat trebuie să ocrotească și să-și respecte cetățenii. Vrem ca nicio viață să nu mai fie pusă în pericol, vrem ca destinele elevilor să nu aibă de suferit din cauza politicului din școli. Dacă banii nu ar dispărea în buzunarele corupției, aceste dorințe, și multe altele, s-ar materializa, iar noi toți ne-am putea bucura de normalitate. Nu mai putem să lăsăm clasa politică să ne trateze ca pe niște unelte necesare doar în ziua votului. Nu se poate să li se pară normal să nu dea niciodată socoteală pentru faptele lor. Așa nu se mai poate.
Pentru mine politica nu înseamnă o listă lungă de promisiuni, un zâmbet pe un afiș sau aceleași trei vorbe aruncate din patru în patru ani. Pentru mine politica înseamnă implicare și transparență. Aceasta trebuie făcută la firul ierbii, pentru că politica este cu și despre oameni.
România este pregătită să aibă o nouă generație de politicieni tineri, care nu avansează în carieră prin nepotism sau prin practici imorale.

Alexandru Brancoveanu !

RADIO TV OLTENITA

OPRITI PLAYERUL AUDIO-DIN DREAPTA (SUS) PTR. O BUNA VIZIONARE A MATERIALELOR VIDEO