RADIO TV OLTENITA
Social

Intervenţie la incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Olteniţa—————-Intervenţie la Incendiu pe A2, la km 79, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la remorca unui autovehicul de transport marfă

Intervenţie la incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Olteniţa

 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ o oră şi 20 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale aflate în vecinătate

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri  la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect şi neizolat corespunzător

 

        În data de 12.05.2017, ora 12.34, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au fost solicitate să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Viilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (garaj-magazie), proprietate individuală, aparţinând lui Dumitru F.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului, cât şi la interior, existând risc de extindere la casa proprietarului și la bunurile materiale din imediata apropiere.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 20 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri  la faţa locului, se pare că a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect şi neizolat corespunzător.

În urma incendiului au ars mai multe bunuri materiale depozitate în  respectiva anexă, în valoare de aproximativ 8000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la casa proprietarului și la alte anexe aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari din Oltenița au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite reușind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 350.000 de lei.

 

 

 

 

Intervenţie la Incendiu pe A2, la km 79, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la remorca unui autovehicul de transport marfă

 

Pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 60 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unei defecţiuni produse la sistemul de frânare al remorcii autovehiculului

 

          În data de 15.05.2016, ora 01.48, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Dragoş Vodă, pe A2, la km 79, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la remorca unui autovehicul de transport marfă, proprietate privatăă, aparţinând unei societăţi comerciale.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la remorca vehicului, existând risc de extindere.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 60 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unei defecţiuni produse la sistemul de frânare al remorcii autovehiculului.

În urma incendiului au ars mai multe bunuri materiale  în valoare de aproximativ 20.000 de lei (aproximativ 40% din remorcă), valoarea bunurilor salvate de pompieri fiind estimată la suma de aproximativ 500.000 de lei.