PublicitateSocial

Intervenţie la incendiu de locuinţă în Olteniţa, pe Strada Dr. Lucian Popescu

 

INCENDIUPompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţionat rapid pentru lichidarea incendiului, evitând posibilitatea extinderii arderii la alte bunuri materiale

Pompierii militari au acţionat eficient, lichidând incendiul în limitele găsite fiind astfel posibilă salvarea locuinţei şi a mai multor bunuri materiale în valoare de 60.000 de lei

În data de 26.09.2015, ora 11.10, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Dr. Lucian Popescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Marian A.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul bucătăriei locuinţei, existând pericol de extindere la locuinţă şi la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarului, care a lăsat nesupravegheat un aparat de gătit în funcţiune, fiind astfel posibilă aprinderea elementelor de mobilier din apropierea aragazului.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 15 minute.
În urma incendiului au ars elemente de mobilier din bucătărie şi trei plăci O.S.B., valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 500 de lei, pompierii reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei.