Infracţiuni si accidente rutiere in OLTENITA si CURCANI !

Agenţi din cadrulSecţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au depistat în trafic, pe D.J. 402, pe raza comunei Curcani, în dimineaţa de 25 iulie a.c., ora 0845, un autoturism marca Opel, condus de R. Aurică, de 53 ani, din localitate, care nu avea dreptul de a conduce autovehicule ca urmare a unei măsuri anterioare de suspendare a acestui drept.

          În cauză s-a întocmit dosar penal.

În seara de 25 iulie a.c., ora 2150, agenţi de poliţie au oprit pe bulevardul Tineretului, din municipiul Olteniţa, un autoturism marca Renault, condus de D. Ionuţ, de 39 ani, din municipiul Buzău, care emana halenă alcoolică.

          În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a prezentat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

          În cauză s-a întocmit dosar penal.

Accidente de circulaţie

 

În seara de 25 iulie a.c., în jurul orei 18.10, pe D.N. 4, în comuna Curcani, satul Sălcioara, M. Nicolae, de 62 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi,  conducea un autoturism marca Dacia Logan, când a surprins şi accidentat pe T. Marian, de 44 ani, din comuna Curcani, care se deplasa pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers şi, din cauza stării de ebrietate, s-a dezechilibrat spre stânga, fiind acroşat de autovehicul.

În urma accidentului a rezultat vătămarea biciclistului, care a refuzat să fie transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar biciclistul a prezentat o concentraţie alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

·                         

Error